KALPSANCİSİ
Would you like to react to this message? Create an account in a few clicks or log in to continue.
*******RadyoForuM********

***KAHVEYEGEL FM***

**FİZY**

**SUPER FM**

**POWER181 FM**

**ALEM FM**

* *RADYO 7* *

* *BEST FM* *

*SLOW FM*

*

Facebook
Paylaş
Kasım 2024
PtsiSalıÇarş.Perş.CumaC.tesiPaz
    123
45678910
11121314151617
18192021222324
252627282930 

Takvim Takvim

Sanırım sen benim hayatımda olmasını istediğimsin.

3 posters

Sanırım sen benim hayatımda olmasını istediğimsin. Empty Sanırım sen benim hayatımda olmasını istediğimsin.

Mesaj tarafından ´Nαzεnin´ Paz Ocak 10, 2010 11:02 am

[Linkleri görebilmek için üye olun veya giriş yapın.]

Evet......

Bir hasretin uçsuz ve soğuk yüzüyle tanıştım az önce.Habersizce açtığım gönlümün göğünde karlar yağmaya [Resimleri görebilmek için üye olun veya giriş yapın.] şimşekler çakmaya başladı.

Vaktin zamanla yarıştığı anlarda[Resimleri görebilmek için üye olun veya giriş yapın.] bende kendimden kalanlarla savaştaydim.Bir yanım hep eksik [Resimleri görebilmek için üye olun veya giriş yapın.]
hep bir özlem duyanım vardı içimde.Sonu gelmeyen acılarımı ve
yaşanmışlarımın yolunu değiştirmek istiyordum. Baktığımda arkama her
şey aynıydı. Giyindiğim kıyafet[Resimleri görebilmek için üye olun veya giriş yapın.] yürüdüğüm yol[Resimleri görebilmek için üye olun veya giriş yapın.]dokunduğum el[Resimleri görebilmek için üye olun veya giriş yapın.] hatta saçımı bile rüzgar hep aynı yöne tarıyordu.Bir şeyler değişmeli bazı gerçeklerin yolu kesilmeliydi.

İşte o anların çığlıkları ile kendimden geçtiğimde farkettim.Kan çanağı gözlerimde yorgunluk akarken [Resimleri görebilmek için üye olun veya giriş yapın.] yanaklarımdam süzülen okkalı yaşların biri tarafından silindiğini farkettim. Gülen gözleri [Resimleri görebilmek için üye olun veya giriş yapın.]
geceyi andıran bakışları ile değmişti bana . Dosthane uzatmış olması
ellerini yüreğime farklı bir tat bırakmıştı.İnancımı karşılıyodu
nedense.

Bir hareket gerekliydi nefes alışlarıma. Sıcak bir dokunuşla [Resimleri görebilmek için üye olun veya giriş yapın.] ılık bir rüzgarın gezintisi iyi gelecekti bana.

Geldi...

Tanımadığım bir yüreğin şeffaflığı yerini aldı hayatımda.Sensizce sızdığından haberi bile yoktu dünyama[Resimleri görebilmek için üye olun veya giriş yapın.] benim de tabiki.

Uzunca bir aradan sonra güven duygusunu kaybeden yüreğimin sesini duydum.Aç diyordu[Resimleri görebilmek için üye olun veya giriş yapın.] kaybedeceğin zamandan başkası değil ve o zaten her şekilde gidiyor [Resimleri görebilmek için üye olun veya giriş yapın.] ne gerek var boş geçmesine izin veriyorsun diyerek[Resimleri görebilmek için üye olun veya giriş yapın.] sessizliğim sesi oluyordu.Kapısını kapattığın kalbin sana da küserse hayat daha da çekilmez hal alır diyordu.

Susuyordum [Resimleri görebilmek için üye olun veya giriş yapın.] hatta sesini bastıracak şekilde şarkı sözleri söylüyor kendimi işe veriyordum.Ne kadar dur diyorsam da yüreğime[Resimleri görebilmek için üye olun veya giriş yapın.]
kulağıma gelen ses içime de oturmuştu. Sorularım karşısında çaresiz
kalıyordum başımı yastığıma koyduğum her an.Tamam dedim ama şartlar
koydum kendi kendime.Senin gibi olacak[Resimleri görebilmek için üye olun veya giriş yapın.]
senin gibi düşleyip senin gibi kalacak hayatta.Birde senden daha
sabırlı ve gerçekçi olması gerek dedim kendime.Dene ! kendime
söylediğim son sözdü.

Bir gün diye başladığım her hayalim gerçek oluyordu[Resimleri görebilmek için üye olun veya giriş yapın.] inancını yitirmediğim yarınlarım birer birer huzurun yoluna giriyordu.Ne güzel...

İçimde adresi olmayan bir yürekti başlı başına huzur[Resimleri görebilmek için üye olun veya giriş yapın.] mutluluk dağıtıyordu. Sesinde [Resimleri görebilmek için üye olun veya giriş yapın.] gözlerinde tarifi olmayan bir gerçek vardı [Resimleri görebilmek için üye olun veya giriş yapın.]adını koyamıyorum şimdilik ama bir gün...

Her an yakınıma gelirken aradaki mesafeler kısalıyordu.Şimdilik adressiz bir gönül olarak adlandırdığım sevdamın[Resimleri görebilmek için üye olun veya giriş yapın.] kapımdan girişi an meselesiydi.Ona ilk mektubum gittikçe kısalan hayatımızın [Resimleri görebilmek için üye olun veya giriş yapın.] elimizde olmayan nedenlerden dolayı araya giren mesafelerin inadına savaşmak boynumuzun borcuydu.

Sen yüreği güzelim gittin gitmesine ama biliyorum ki bedeninin içinde
büyüttüğün sevdan burda.Dur diyemediğin gerçeklerle yarışında daha ilk
adım. Kimbilir neler bekliyor kapında ve geleceğin kollarında [Resimleri görebilmek için üye olun veya giriş yapın.]yaşamaktan başka çare yok.

Şimdi sen benden uzakta kalan yanına sığın ve bizli düşlerin gizeminde
hayallerine dal.Ben her gün sana yaşayamadıklarımızın hatırlatacak
satırları bırakacağım yüreğine .

Bugün ilk günüm[Resimleri görebilmek için üye olun veya giriş yapın.]
heyecanıma ve acemiliğime ver olur mu "adressiz sevdam".Sana askeri
nöbetlerini bırakırken bende sensizliğin eksilerini sayacağım.

"Sen kalemimin ucu kadar yakın [Resimleri görebilmek için üye olun veya giriş yapın.]dudağımdan çıkacak tek bir söz kadar gerçeksin."

Sanırım sen benim hayatımda olmasını istediğimsin.

Şimdi;
Yağmur yağıyor üzerime sensizliğin sesiyle
Ve ben şemsiyesiz kaldım deli düzde...

( Alinti..)
´Nαzεnin´
´Nαzεnin´
Admin
Admin

Kadın Mesaj Sayısı : 146

Sanırım sen benim hayatımda olmasını istediğimsin. Empty Geri: Sanırım sen benim hayatımda olmasını istediğimsin.

Mesaj tarafından Arexbrexi Paz Ocak 10, 2010 2:37 pm

gü<el Smile
Arexbrexi
Arexbrexi
Admin
Admin

Erkek Mesaj Sayısı : 127

http://kalpsancisi.eniyiforum.org

Sanırım sen benim hayatımda olmasını istediğimsin. Empty Geri: Sanırım sen benim hayatımda olmasını istediğimsin.

Mesaj tarafından beyaz_pisi Paz Ocak 10, 2010 3:31 pm

çok beğendim çok teşekkürler nazenin...

bir çok cümleyi kendime yakın buldum not aldım Smile
beyaz_pisi
beyaz_pisi
YENİ ÜYE
YENİ ÜYE

Kadın Mesaj Sayısı : 76

- Similar topics